Τσίπρας σε Μπουτάρη: «Η Καλυψώ νομίζω πιο πολλές έφαγε…” (video)

read-it
By read-it Μάιος 25, 2018 14:18

Τσίπρας σε Μπουτάρη: «Η Καλυψώ νομίζω πιο πολλές έφαγε…” (video)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός, όπου πραγματοποίησε και συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη, λίγες ημέρες μετά τη φασιστική επίθεση που δέχθηκε o δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη διάρκεια εκδήλωσης στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού.

Την ώρα που έφτασε ο Πρωθυπουργός στο Δημαρχείο, οι κάμερες κατέγραψαν τη σύντομη συνομιλία του με τον Γιάννη Μπουτάρη, οπού ο δεύτερoς παρουσίασε στον Αλέξη Τσίπρα τα δύο άτομα που τον προστάτευσαν κατά την επίθεση των τραμπούκων: την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και τον σωματοφύλακα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τον Μανώλη.

«Η Καλυψώ, σωματοφύλακας» είπε ο κ. Μπουτάρης με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά χαμογελώντας: «Η Καλυψώ νομίζω έφαγε τις πιο πολλές…».

Αναφερόμενος, δε, στον αστυνομικό της προσωπικής του ασφάλειας ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι «είναι νούμερο 1 στην ασφάλεια. Εάν δεν είχε τρέξει να με σηκώσει…» με τον πρωθυπουργό να προσθέτει «είχαμε και άλλους τρεις που ταυτοποιήθηκαν χθες».

Social Media
read-it
By read-it Μάιος 25, 2018 14:18
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ