Το «μπάχαλο» στη ΝΔ με το Μακεδονικό παραδέχθηκε η Μπακογιάννη (video)

read-it
By read-it Μάιος 17, 2018 12:50

Το «μπάχαλο» στη ΝΔ με το Μακεδονικό παραδέχθηκε η Μπακογιάννη (video)

«Δεν ξέρω αν τη συμμερίζονται όλοι τη γραμμή της ΝΔ» δήλωσε η βουλευτής της γαλάζιας παράταξης, Ντόρα Μπακογιάννη, το πρωί στον ΑΝΤ1, υπενθυμίζοντάς στους βουλευτές της ΝΔ ότι έχουν ψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «καμία στάση δεν έχει αλλάξει η ΝΔ στο θέμα αυτό από το Βουκουρέστι».

Εύκολη διαφυγή από τη «δύσκολη ερώτηση» επιχείρησε η κ. Μπακογιάννη με την καθιερωμένη επίθεση, στον υπουργό Άμυνας για έλλειψη «σοβαρότητας», σε αντιδιαστολή με τους βουλευτές της ΝΔ που είναι καθ’ όλα σοβαροί και κατά συνέπεια θα πρέπει να ψηφίσουν στη Βουλή, την πάγια θέση του κόμματος τους και εθνική θέση της χώρας.

Από την άλλη χθες, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύνοδο του ΕΛΚ δήλωσε ότι υποστηρίζει την εθνική θέση της χώρας, δηλαδή τη λύση με σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes και απαλοιφή των αλυτρωτισμών από το Σύνταγμα της γειτονικής χώρας.

Αυτό βέβαια έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα λέει εντός της χώρας, αλλά και την πολιτική κάλυψη που παρείχε στα εθνικιστικά «συλλαλητήρια» που κύριο αίτημα τους ήταν ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή «καμία χρήση του όρου Μακεδονία».

Θα τολμήσει, άραγε, να το πει και στον Αν. Σαμαρά και την ακροδεξιά συνιστώσα της Ν.Δ. όταν επιστρέψει;

Κατ. Μπρέγιαννη

Social Media
read-it
By read-it Μάιος 17, 2018 12:50
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ