Γιατί ο Ρουβάς δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

read-it
By read-it Μάιος 14, 2018 17:17

Γιατί ο Ρουβάς δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Μπορεί να απουσίαζε το ισχυρό μήνυμα (με την επικοινωνιακή έννοια του όρου) από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Βήμα»… Αλλά οι υποψήφιοι στη Β’ Αθηνών που ζουν με το φάντασμα του Ρουβά – όπως σημειώνει η δημοσιογράφος Δήμητρα Κρουστάλλη που υπογράφει τη συνέντευξη, έπρεπε να τη διαβάσουν ολόκληρη για να ανακουφιστούν! Επρεπε δηλαδή να φθάσουν στο τέλος της συνέντευξης για να ηρεμήσουν, αφού εκεί κρυβόταν η είδηση: «Θέλω πολύ να με υποστηρίξει ο Σάκης Ρουβάς την προεκλογική περίοδο, αλλά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο μας» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ κλείνοντας και η ψυχή των υποψηφίων στην υπό κατάτμηση περιφέρεια πήγε στη θέση της!

Για την πληρότητα του ρεπορτάζ να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης δέχθηκε πρόταση για να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές, αλλά αρνήθηκε για τον ίδιο λόγο που αρνούνται όλοι οι συνάδελφοι του (αυτού του μεγέθους, όπως για παράδειγμα και ο Αντώνης Ρέμος). Και ο λόγος είναι το πόθεν έσχες τους! Αφού εκτός από τη δημοσιοποίηση του, ταυτόχρονα θα πρέπει να κόψουν τις αρπαχτές (στο εξωτερικό ή αλλού) και να μπουν στο στόχαστρο της εφορίας, δηλώνοντας και το τελευταίο σεντς από τις συναυλίες τους!

Με άλλα λόγια προτιμούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, από το να τους κυνηγάει η εφορία ή κάθε πικραμένος και να πρέπει να απολογούνται για το πώς απέκτησαν την περιουσία τους!

Social Media
read-it
By read-it Μάιος 14, 2018 17:17
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ