Γκάφα ή κυνική ομολογία Μητσοτάκη για απολύσεις στο Δημόσιο;

read-it
By read-it Μάιος 4, 2018 12:47

Γκάφα ή κυνική ομολογία Μητσοτάκη για απολύσεις στο Δημόσιο;

Καλύτερα να διακόψει τον λογαριασμό του στο twitter, καθώς μόνο γκάφες και τραγικά σφάλματα κάνει όσο τον χρησιμοποιεί. Ο λόγος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος για ακόμη μια φορά εκτέθηκε σε χθεσινή ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια να ‘ξεπλύνει’ το παρελθόν του ως Υπουργός των… απολύσεων, επιχείρησε να περιγράψει το νέο πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί αν κι εφόσον γίνει (ποτέ) Πρωθυπουργός. Γράφει λοιπόν ότι «οι Δημόσιοι Υπάλληλοι θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς. Ωστόσο, ο κανόνος 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις θα συνεχίσει να ισχύει».

Προφανώς κανείς δεν ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος θέλει και να κυβερνήσει, ότι για φέτος και με βάση τη συμφωνία που έχει υπογράφει η Ελλάδα με τους θεσμούς, για κάθε 3 αποχωρήσεις, θα γίνεται μια πρόσληψη. Συνεπώς, είτε ο ίδιος θέλει να επαναφέρει το 1 προς 5, είτε δεν έχει ιδέα τι έχει υπογράψει η χώρα με τους δανειστές.

Πέρα από την άγνοια όμως, ο κ. Μητσοτάκης προχωρά και σε ένα ακόμα απαράδεκτο λάθος(;) (για εν δυνάμει Πρωθυπουργό μιας πληγωμένης από την κρίση χώρας), γράφοντας ότι οι προσλήψεις θα γίνονται με σχέδιο καθώς δεν είναι λογικό να πλεονάζουν οι γιατροί και να μην υπάρχουν νοσηλευτές.

Εδώ, ωστόσο, θα συγχωρήσουμε τον κ. Μητσοτάκη. Λογικό να μην έχει εικόνα από τα Δημόσια νοσοκομεία, καθώς δεν έχει πατήσει και το πόδι του ποτέ. Τα ίδια νοσοκομεία, που η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, άφησαν με τεράστια κενά, με άδεια ταμεία και με βασικές ελλείψεις. Το γεγονός ότι η Κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε προσλήψεις γιατρών, δεν θα έπρεπε να ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη. Αλλά θα μου πείτε, η δική του η υγεία διακυβεύεται ή… της πλέμπας;

Social Media
read-it
By read-it Μάιος 4, 2018 12:47
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ