Ο Σταύρος αρνήθηκε, ο Καμίνης εξοργίστηκε….

read-it
By read-it Απρίλιος 16, 2018 11:31

Ο Σταύρος αρνήθηκε, ο Καμίνης εξοργίστηκε….

Σε κόντρα με απρόβλεπτες διαστάσεις εξελίσσεται ο ανταγωνισμός μεταξύ Καμίνη και Θεοδωράκη στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής. Την αποκάλυψη υπογράφει ο «Βηματοδότης» στο χθεσινό φύλλο του «Βήματος» και αφορμή ήταν η άρνηση του επικεφαλής του Ποταμιού να αναλάβει κάποιον τομέα πολιτικής ευθύνης.

Συγκεκριμένα, αφού νωρίτερα χαρακτήρισε «Fight club» τα όσα συμβαίνουν στο νέο φορέα, έγραψε: «Στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, οι φωνές έφθασαν έως τις σκάλες… Ποιοι τσακώνονταν; Σχεδόν όλοι με όλους». Και αφού κάνει αναφορά στους καβγάδες Φώφης – Σταύρου, Ανδρουλάκη και Θεοχαρόπουλου πάλι με Φώφη… καταλήγει στον καβγά Καμίνη και Θεοδωράκη αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τσακώθηκαν «για την άρνηση του επικεφαλής του Ποταμιού να αναλάβει έναν τομέα πολιτικής όπως τα υπόλοιπα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου. Η σχέση του δημάρχου Αθηναίων με τον επικεφαλής του Ποταμιού εξελίσσεται σε άκρως ανταγωνιστική. Γιατί όμως ο Σταύρος δεν θέλησε να αναλάβει κάποιον τομέα; Οι άσπονδοι φίλοι του λένε ότι δεν θέλησε να γίνει… τομεάρχης της Φώφης. Δηλαδή από αρχηγός κόμματος τομεάρχης;»

Πάντως ο Γιώργος Παπανδρεου που είναι και πρώην πρωθυπουργός – όχι πρώην δημοσιογράφος, δεν είχε αντίρρηση να αναλάβει τον τομέα Εξωτερικών! Τώρα πώς αυτός ο φορέας με αυτούς τους εγωισμούς και τα διορισμένα μέλη θα μακροημερεύσει, ένας θεός ξέρει…

Social Media
read-it
By read-it Απρίλιος 16, 2018 11:31
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ