Αναβολή στο ΔΣ της Super League – Αγωνία στον Παναθηναϊκό

read-it
By read-it Απρίλιος 11, 2018 16:00

Αναβολή στο ΔΣ της Super League – Αγωνία στον Παναθηναϊκό

Απόφαση να αναβληθεί οριστικά το σημερινό ΔΣ της Super League πήραν οι ομάδες του συνεταιρισμού, θέτοντας το ζήτημα για την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ σε μεταγενέστερη ημερομηνία, χωρίς αυτή την ώρα να υπάρχει κάτι το σίγουρο για το πότε (και αν) θα γίνει αυτό.

Συγκεκριμένα, σήμερα οι ομάδες του συνεταιρισμού θα ψήφιζαν για το αν είναι υπέρ ή κατά της διαφοροποίησης του κανονισμού του υποβιβασμού, με κύριο ενδιαφερόμενο τον Παναθηναϊκό, που είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα με το μεγαλύτερο πρόβλημα και αποτελεί ένα πάρα πολύ μεγάλο μέγεθος.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τα… κουκιά δεν φαίνεται να βγαίνουν ώστε να αλλάξουν οι ποινές και προκειμένου να μην υπάρξει «ναυάγιο» στην ψηφοφορία, αποφασίστηκε να αναβληθεί το σημερινό ΔΣ μέχρι να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα κι αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει συνταχθεί με το γκρουπ των «άστεγων» τηλεοπτικά ομάδων, ωστόσο από τη στιγμή που δεν είναι βέβαιο ότι οι «πράσινοι» θα παραμείνουν στην κατηγορία, αφού θεωρείται εξαιρετικό δύσκολο να εξασφαλίσουν άδεια, δεν μπορεί να γίνει ουσιαστική διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι πολλοί εκπρόσωποι ομάδων ήταν στο δρόμο για να δώσουν το «παρών» στο ΔΣ, αλλά στα μισά έκαναν… αναστροφή, με αποτέλεσμα να υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία για την πραγματοποίηση του Συμβουλίου.

Αγωνία στον Παναθηναϊκό

Τι σημαίνει αυτή η αναβολή για τον Παναθηναϊκό; Θεωρητικά, η ψηφοφορία μπορεί να γίνει σε άλλη συνεδρίαση που θα ορίσει η λίγκα, όμως οι ημερομηνίες πιέζουν, οπότε οι «πράσινοι» είναι πλέον με το ένα πόδι στην Β’ Εθνική!

Παύλος Κουστέρης

Social Media
read-it
By read-it Απρίλιος 11, 2018 16:00
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ