Ο Αλαβάνος στηρίζει Σαμαρά για τη Novartis

read-it
By read-it Μάρτιος 31, 2018 21:08

Ο Αλαβάνος στηρίζει Σαμαρά για τη Novartis

Ένας τρόπος υπάρχει να διατηρηθεί στην επικαιρότητα ο Αλέκος Αλαβάνος. Οι αιχμηρές δηλώσεις του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά. Μόνο που αυτήν την φορά ξεπέρασε και τον… εαυτό του.

Γιατί όχι μόνο κατάφερε να παίζει σε όλα τα σκληρά αντιπολίτευόμενα ΜΜΕ όπως τα ΝΕΑ ή το Πρώτο Θέμα, αλλά γιατί με αυτά που είπε φρόντισε να ξεπλύνει τον Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα έσπευσε να τον βγάλει από το κάδρο της υπόθεσης Novartis.

Μιλώντας στο Chrash, λοιπόν, σε ένα τεύχος… αφιέρωμα στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σημειώνει ο Αλέκος Αλαβάνος: «Ο τύπος μιλάει για πολιτική ξεφτίλα και διαφθορά. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν πρόσωπα που δεν τα πήραν. Ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Εγώ τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω φάει ποτέ σπίτι του, δεν τον έχω δει σε κάποιο σπίτι, αλλά έχεις ένα αισθητήριο» και προσθέτει: «… λες ότι ένας τέτοιος άνθρωπος πολύ δύσκολα να τα έχει πάρει. Δεν ξέρω ποιον λόγο έχει μια φαρμακευτική εταιρεία να χρηματίσει έναν πρωθυπουργό. Κινούνται σε χαμηλότερα γρανάζια».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ακόμα ότι για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Μέχρι να καταδικαστεί ο αντίπαλος πρέπει να τον θεωρείς αθώο σημείωσε αναφερόμενος στην πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση για το σκάνδαλο Novartis.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέκος Αλαβάνος, έρχεται να βάλει πλάτη στον Αντώνη Σαμαρά, έστω και με έμμεσο τρόπο. Όλοι θυμούνται τις προεκλογικές δηλώσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στα ΝΕΑ που στόχο είχαν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες.

Μόνο μια παρατήρηση, αγαπητέ Αλέκο: Αν για τα στερνά της πολιτικής σου καριέρας επιφύλαξες τον ρόλο του χρήσιμου στη ΝΔ και στον Σαμαρά, δικαίωμά σου. Πρωτοσέλιδο μπορεί να γίνει, αλλά να ξέρεις ότι οι Πρετεντέρηδες, Θέμοι και Ντράγκες που σε φιλοξενούν κατά καιρούς δεν σε ψηφίζουν. Ούτε αυτοί, ούτε οι αναγνώστες τους…

ΚΜ

Social Media
read-it
By read-it Μάρτιος 31, 2018 21:08
Write a comment

2 Σχόλια

  1. Nick Μάρτιος 31, 23:38

    Αλαβανε, η πολιτική της ξεφτίλας και της διαφθοράς είναι επάνω σου. Απαλλαγές το σαμάρι των ανέργων, των 400.000 μεταναστών, 5000 που αυτοκτόνησαν, για να δόσεις συγχωροχάρτι σε αυτό το υποκείμενο κ κατακάθι? Και των γύρο του. Ντροπή σου. Μάλλον εσένα πρέπει να φτύσω πριν το κατακάθι που υπερασπίστηκες.

    Reply to this comment
  2. nemesis Απρίλιος 1, 19:47

    Συγνώμη κυρ Αλέκο ποια ακριβώς προσόντα του ανδρός εκτίμησες; Την μόρφωση, το ήθος, το ύφος ή τα πεπραγμένα; Αντε να φας και στο σπίτι του βρε! Ποτέ δεν είναι αργά! Κρίμα γιατί σε πιστέψαμε και σε στηρίξαμε…

    Reply to this comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ