Ο Τζιτζικώστας θέλει κι άλλους Χαρίτσηδες!

read-it
By read-it Μάρτιος 26, 2018 16:49

Ο Τζιτζικώστας θέλει κι άλλους Χαρίτσηδες!

Αμέσως μετά την ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση στο 11ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη, τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας αφού ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους το συνέδριο έχει ιδιαίτερη σημασία, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι «θα ακουστεί καθαρά η φωνή, οι θέσεις και οι προτάσεις των φορέων της Περιφέρειας, θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα ανάπτυξης της περιοχής, ενώ παράλληλα θα προωθηθούν τα ζητήματα που είναι μείζονα στην προσπάθεια που κάνουν όλοι για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχής», εξέπληξε τους πάντες με την επίθεση φιλίας προς τον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όχι μόνο ευχαρίστησε την Κυβέρνηση και τον ίδιο για την καλή συνεργασία, αλλά σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αν η Ελλάδα είχε περισσότερους Χαρίτσηδες δεν θα είχε φτάσει εδώ».

Φυσικά η φράση αυτή του κ. Τζιτζικώστα έχει διπλή ανάγνωση: Πρώτον κάνει διακριτό το ρόλο του ως Περιφερειάρχης σε μια από τις μεγαλύτερες Περιφέρειες της χώρας, διαχωρίζοντας ταυτόχρονα τη θέση του από τη μηδενιστική αντιπολιτευτική στρατηγική Μητσοτάκη -με ότι αυτό συνεπάγεται στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ- και δεύτερον, όντως δε μπορεί να έχει παράπονα από τον κ. Χαρίτση με τον οποίο είχε συναντηθεί πριν από περίπου 1 χρόνο για να συζητήσουν μια σειρά από θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα, που αφορούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως και τώρα, έτσι και τότε τον είχε ευχαριστήσει για «την εξαιρετική συνεργασία, που έφερε καρπούς και συγκεκριμένα αποτελέσματα». «Κατορθώσαμε τα τελευταία τρία χρόνια να είμαστε η πρώτη Περιφέρεια στην Ελλάδα σε απορρόφηση κονδυλίων και στο προηγούμενο ΕΣΠΑ και στο νέο. Υλοποιούμε μια σειρά έργων και δράσεων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και δημιουργούν θέσεις εργασίας» σημείωνε στις τότε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας.

Δείτε και βίντεο από τις σχετικές ομιλίες:

Social Media
read-it
By read-it Μάρτιος 26, 2018 16:49
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ