Ο πιστός στρατιώτης Λευτέρης…

read-it
By read-it Μάρτιος 23, 2018 22:41

Ο πιστός στρατιώτης Λευτέρης…

«Ανεξάρτητη δημοσιογραφία σημαίνει να μην πηγαίνεις με τους ισχυρούς, να γράφεις αυτά που ενοχλούν με όποιο κόστος, σημαίνει να μην κρύβεις την αλήθεια επειδή σχετίζεται με τον πολιτικό σου χώρο…».

«Η σχέση των εκδοτών και των δημοσιογράφων με τα μεγάλα συμφέροντα και η μετατροπή της δημοσιογραφίας σε δημόσιες σχέσεις δεν είναι τωρινό φαινόμενο».

Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος – αποσπάσματα από τη συνέντευξη του υποψήφιου με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στην Αττική, στην ιστοσελίδα alfavita.gr στις 16 Ιανουαρίου 2015.


«Βγήκε πάλι σεργιάνι το γνωστό παρεάκι της κατευθυνόμενης ενημέρωσης αυτή τη φορά πανηγυρίζοντας για την άσκηση δίωξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση Noor-1. Μόνο που στην πραγματικότητα εξακολουθούν να μην υπάρχουν στοιχεία, παρά μόνο μια κυνική προσπάθεια δικαστικής ομηρίας με πολιτική ιδιοτέλεια και σκοπιμότητα.»

Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος – ιδιοκτήτης του site to10.gr και του περιοδικού UNFOLLOW,  Άρθρο του με αφορμή την είδηση της ποινικής δίωξης Μαρινάκη με τίτλο: «Το χρονικό της προαναγγελθείσας (στημένης) δίωξης του Μαρινάκη» στις 23 Μαρτίου 2018.

Πως τα φέρνει η ριμάδα η ζωή Λευτέρη…

ΠΓ

Social Media
read-it
By read-it Μάρτιος 23, 2018 22:41
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ