Συνεργάτες Σαμαρά: Συνεχίζεται η γελοιότητα από τη γνωστή συμμορία

read-it
By read-it Μάρτιος 13, 2018 23:15

Συνεργάτες Σαμαρά: Συνεχίζεται η γελοιότητα από τη γνωστή συμμορία

Δεν θεωρούνται σημαντικές από τη ΝΔ οι δύο επιστολές της Novartis προς τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, που διαβιβάστηκαν στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, από την προϊσταμένη της εισαγγελίας διαφθοράς.

Βουλευτές της ΝΔ, μέλη της ειδικής επιτροπής, ανέφεραν νωρίτερα την Τρίτη ότι πρόκειται για επιστολές που έγιναν παραμονές του Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, με στόχο να υπάρξει συνάντηση στελεχών της εταιρείας μαζί του, αλλά ο κ. Σαμαράς δεν πήγε στο Νταβός, ούτε τη μια ούτε την δεύτερη φορά, δηλαδή δεν πήγε ούτε το 2013 ούτε το 2014.

Συνεχίζεται η γελοιότητα από τη γνωστή συμμορία“, ανέφεραν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας πως προτού δουν τα στοιχεία τα μέλη της επιτροπής, είχε γίνει διαρροή σε “γνωστό έντυπο” που επιτίθεται στον κ. Σαμαρά.

Βέβαια, κανείς από τους συνεργάτες του κ. Σαμαρά δεν μπορούσε να απαντήσει γιατί ο κ. Σαμαράς ισχυρίστηκε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον κ. Φρουζή, κάτι που αποδεικνύεται τελικά ψευδές. Κι αν κάποιοι βιαστούν να απαντήσουν ότι τον συνάντησε όπως όταν συναντάνε πρωθυπουργοί εκπροσώπους κολοσσών, να τους θυμίσουμε ότι όχι μόνο τον συνάντησε, αλλά του έδωσε και το τηλέφωνο του Σταϊκούρα. Και για τους ξεχασιάρηδες, τους θυμίζουμε ότι την περίοδο εκείνη ο Σταϊκούρας ήταν ο ταμίας του κράτους…

Social Media
read-it
By read-it Μάρτιος 13, 2018 23:15
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ