Ο Βαγγέλης, η Φώφη και ο αδικημένος Αντρέας που έχει δίκιο!

read-it
By read-it Μάρτιος 11, 2018 17:43

Ο Βαγγέλης, η Φώφη και ο αδικημένος Αντρέας που έχει δίκιο!

Αν κάποιος πρέπει να έχει παράπονα – και δικαίως – για τη στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τη ψηφοφορία επί της πρότασης της ΝΔ για παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή των Κουρουμπλή – Πολάκη – Ξανθού, αυτός είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μπορεί η κίνηση Βενιζέλου να ψηφίσει θετικά στη σχετική ψηφοφορία – παρά τη ρητή εντολή για άκυρη ψήφο – να αμφισβητεί πρώτα και κύρια τη Φώφη Γεννηματά και την ικανότητά της να ηγηθεί στο Κίνημα Αλλαγής, ωστόσο, άμεσα θιγμένος πρέπει να θεωρείται και ο πρώην Υπουργός Υγείας, ο οποίος και αναγκάστηκε να υπακούσει στην γραμμή του κόμματος και είδε τον Βενιζέλο να μένει στο απυρόβλητο παρά την διαφοροποίησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίζεται ενοχλημένος τόσο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και με τη Φώφη Γεννηματά, κάτι που δεν κρύβει στον κύκλο του.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί θα πρέπει να νιώθει εκείνος προσωπικά ριγμένος, η εξήγηση είναι πολύ απλή: Η πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής βασίστηκε σε δική του μηνυτήρια αναφορά, την οποία εκείνος αναγκάστηκε να μη ψηφίσει! Δικαίως, λοιπόν, ψάχνει να βρει το δίκιο του, αλλά να μην περιμένει να το βρει…

ΚΜ

Social Media
read-it
By read-it Μάρτιος 11, 2018 17:43
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ