Που συχνάζει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»;

read-it
By read-it Μάρτιος 8, 2018 13:11

Που συχνάζει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»;

Όχι μόνο δεν επιβεβαίωσε τις αρχικές αισιόδοξες προβλέψεις, αφού η κυκλοφορία της μετά βίας ξεπερνά τα 2000 φύλλα, αλλά δεν τιμά ούτε το όνομά της. Ο λόγος για την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» η οποία έχει μετατραπεί σε κομματικό όργανο της ΝΔ και πολλές φορές έχει ταχθεί σκληρά στο πλευρό των Σαμαρά – Άδωνι, που ουδεμία σχέση με τη φιλελεύθερη πολιτική σκέψη έχουν.

Ο σφιχτός εναγκαλισμός της εφημερίδας με την Αξιωματική Αντιπολίτευση πάντως, έγινε φανερός και με άλλο τρόπο. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», δημοσιογράφοι που προσκλήθηκαν σε συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη Τετάρτη στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, μπαίνοντας στην είσοδο αντίκρισαν ντάνες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», οι οποίες ήταν απλωμένες σε δύο μεγάλα τραπέζια, αμέσως μετά τα μηχανήματα ελέγχου της κεντρικής εισόδου.

Σε μια γωνιά μάλιστα, υπήρχε και ένα διαφανές κουτί με ευρώ, προφανώς για να ρίχνουν τον οβολό τους όσοι παίρνουν την εφημερίδα. Επόμενο βήμα, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στα πέριξ του Κολωνακίου…

Social Media
read-it
By read-it Μάρτιος 8, 2018 13:11
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ