Η διαρροές Μητσοτάκη για κομματικές κυρώσεις δεν τρομάζουν σχεδόν… κανένα

read-it
By read-it Μάρτιος 5, 2018 13:54

Η διαρροές Μητσοτάκη για κομματικές κυρώσεις δεν τρομάζουν σχεδόν… κανένα

Πυκνώνουν τα κρούσματα παραφωνιών και απειθαρχίας για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικές αφορμές στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Η περίπτωση του Θανάση Δαβάκη με τις ρατσιστικού περιεχομένου δηλώσεις του κατά τον Ρομά στους οποίους μάλιστα «απαγόρευσε» να τον ψηφίσουν, αν και εντελώς διαφορετική από του Μάριου Σαλμά που διαφοροποιήθηκε από τη γραμμή της ΝΔ στο σκάνδαλο της Novartis φαίνεται να είναι η σταγόνα που έχει ξεχειλίσει το ποτήρι, καθώς το τελευταίο διάστημα τα διάφορα βουλευτικά φάλτσα γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση και ανοίγουν ζητήματα εσωστρέφειας της κεντροδεξιάς παράταξης.

Και μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά και το τελευταίο περιστατικό να άφησε να διαρρεύσει στους βουλευτές του μέσω του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστα Τσιάρα ότι το επόμενο φάλτσο από γαλάζιο βουλευτή θα σημάνει και κομματικές κυρώσεις, ωστόσο δεν… πείθει ιδιαίτερα αυτή η απειλή.

Κι αυτό γιατί, μέχρι στιγμής η μόνη βουλευτής που έχει διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα είναι η Κατερίνα Παπακώστα ύστερα από τις συνεχείς κόντρες της με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ η πιο πρόσφατη διαγραφή ενός στελέχους και όχι βουλευτή όπως αυτή του Ευάγγελου Αντώναρου έχει ως αφορμή πάλι την κόντρα του με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Αντίθετα, όταν η παραφωνία δεν αφορά τον Άδωνι και τη Σαμαρική πτέρυγα, ο κ. Μητσοτάκης φανερώνει ανοχή και αντοχή. Συνεπώς, αυτοί που πρέπει να αγχώνονται είναι όσοι δεν τα πάνε καλά με την δεξιά πτέρυγα του κόμματος κι όχι απαραίτητα, όσοι υποπίπτουν σε άλλα παραπτώματα…

Social Media
read-it
By read-it Μάρτιος 5, 2018 13:54
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ