Η καβάντζα Πατούλη στην Ευρωβουλή

read-it
By read-it Μάρτιος 4, 2018 14:06

Η καβάντζα Πατούλη στην Ευρωβουλή

Ακόμα και την ευρωβουλή σκέφτεται ο Γιώργος Πατούλης στην περίπτωση που δοθεί το χρίσμα για τον Δήμο της Αθήνας στον Κώστα Μπακογιάννη ή σε κάποιον άλλον από τους υποψήφιους μνηστήρες. Δεν είναι και λίγοι άλλωστε, καθώς όπως σας έχουμε πληροφορήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη, όσο και ο Άρης Σπιλιωτόπουλος έχυον εκδηλώσει πρόσφατα το ενδιαφέρον τους. Σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τον Γιώργο Βουλγαράκη, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε δημοσιοποιήσει την προθεσή του να επιστρέψει στον πολιτικό στίβο μέσω… Αθήνας.

Τα πράγματα όμως, περιπλέκονται ακόμη περισσότερο για τον κ. Πατούλη, ο οποίος εσχάτως πληροφορήθηκε τις αμφίσημες δηλώσεις του κ. Καμίνη, ο οποίος δεν απέκλεισε τον ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος, όπως και τις φήμες για υποψηφιότητα Σταύρου Θεοδωράκη. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα εξαιρετικά δύσκολο παζλ για τον κ Πατούλη, που δε φημίζεται για τη σύνθετη σκέψη του.

Και μπορεί να αφήνει να διαρρεύσει πως θα κατέβει ακόμα και χωρίς τη στήριξη της ΝΔ – έχει μαζί του εξάλλου τη στήριξη πρωτοκλασάτων στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – ωστόσο, δεν αποκλείει τις διαπραγματεύσεις για μια θέση στο «γαλάζιο» ευρωφηφοδέλτιο.

Και το γεγονός ότι οι ευρωεκλογές θα προηγηθούν των Αυτοδιοικητικών θα ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα το τοπίο της υποψηφιότητας στην Αθήνα για τη Νέα Δημοκρατία. Μέχρι τότε, θα τρεφόμαστε με σενάρια… Καλή όρεξη!

ΚΜ

Social Media
read-it
By read-it Μάρτιος 4, 2018 14:06
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ