Πρωτοβουλίες Γεννηματά και διαχωριστικές από τα βαρίδια

read-it
By read-it Φεβρουάριος 26, 2018 01:40

Πρωτοβουλίες Γεννηματά και διαχωριστικές από τα βαρίδια

Πρωτοβουλίες με τις οποίες θα αποτυπώσει καθαρά τις διαχωριστικές γραμμές με το αμαρτωλό παρελθόν, θα προωθήσει το επόμενο διάστημα η Φώφη Γεννήματα. Μπορεί η υπόθεση Novartis να έσπασε – μερικώς – τον πάγο που είχε αναπτυχθεί μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πάγος που είχε προκύψει από τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό και τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ωστόσο, αυτό που φάνηκε από τη συζήτηση για τη σύσταση προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis, είναι η διακριτική διαφοροποίηση της Γεννηματά, από τους Βενιζέλο και Λοβέρδο.

Κάπως έτσι, το επόμενο διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης με πλήρη ανακριτική καθήκοντα για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στο σκάνδαλο, καθώς και για τη σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής για την πολιτική που σχετίζεται με το φάρμακο αφετέρου. Παράλληλα, πληροφορίες από το «πράσινο στρατόπεδο» θέλουν την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να είναι διατεθειμένη να στηρίξει την Κυβέρνηση στην απόπειρά της να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την εταιρεία Novartis για τη ζημιά που προκλήθηκε στο Δημόσιο.

Με τα παραπάνω, η κα Γεννηματά θα επιδιώξει να αναδείξει την αυτόνομη φυσιογνωμία της Κεντροαρίστεράς, καθώς και να ανακόψει τη φόρα των δύο μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ, που ίσως θελήσουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία για να προωθήσουν την ατζέντα τους και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους σε βάρος της παράταξης.Γ

Social Media
read-it
By read-it Φεβρουάριος 26, 2018 01:40
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ