Η επιστροφή της Όλγας είχε λίγο από ΝΔ & ΚΚΕ

read-it
By read-it Φεβρουάριος 24, 2018 18:54

Η επιστροφή της Όλγας είχε λίγο από ΝΔ & ΚΚΕ

Όλα τα βαριά χαρτιά της προηγούμενης περιόδου «επιστρατεύει» ο ΣΚΑΙ για να… μιλήσουν για την υπόθεση Novartis. Λες και κάποιος κάνει πλάκα στο Κυριάκο Μητσοτάκη, βγάζοντας από τη ναφθαλίνη όλα τα πρόσωπα που συνδέθηκαν με τη χειρότερη περίοδο της μεταπολίτευσης, για να υπερασπιστούν τη γραμμή της ΝΔ. Βέβαια, η Όλγα Τρέμη, η οποία έκανε την πρώτη της δημόσια επανενφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με το MEGA, φρόντισε να επιστρέψει επαναστάτρια.

«Συμφωνώ με την δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στην τοποθέτησή του για το σκάνδαλο Novartis. Είχε πολύ ζουμί», σχολίασε σχετικά για προσθέσει στη συνέχεια σε γραμμή Νέας Δημοκρατίας, ότι το θέμα «έσκασε» μόλις μία μέρα μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Για την ιστορία, μαζί της στο πάνελ βρέθηκαν οι άλλοι γίγαντες της Δημοσιογραφίας, Τάκης Χατζής και Ιωάννα Μάνδρου, οι οποίοι, δε φρόντισαν να την ενημερώσουν, οτί η έρευνα Novartis, τρέχει εδώ και χρόνια, ενώ είχαμε πρωτομάθει γι’ αυτήν πριν περίπου ένα χρόνο, από την εφημερίδα Documento…

Social Media
read-it
By read-it Φεβρουάριος 24, 2018 18:54
Write a comment

1 Comment

  1. mimithegreek1 Φεβρουάριος 26, 08:46

    Pali kala pou tis arese o Koutsoumpas … Giati tha eixe parapono o Tsipras an den tis arese kapois apo ta aristera !!!

    Reply to this comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ