Προβληματισμός στο Μαξίμου για Καμμένο

read-it
By read-it Φεβρουάριος 14, 2018 14:07

Προβληματισμός στο Μαξίμου για Καμμένο

Ψυχραιμία, αλλά και προβληματισμός επικρατεί στην ελληνική κυβέρνηση μετά και τις τελευταίες όχι και τόσο αιφνιδιαστικές προκλήσεις τις Άγκυρας στην περιοχή των Ιμίων. Σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική στρατιωτική ηγεσία εισηγήθηκε την ευθεία ανταπόδοση ισχύος προς την Τουρκική πλευρά, ώστε να ανακτηθεί και διατηρηθεί η «ισορροπία ισχύος» στην περιοχή, κάτι που απέρριψε κατηγορηματικά το Μαξίμου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά την εισήγηση αυτή συμμερίστηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, με το Μαξίμου να παρεμβαίνει άμεσα για να διορθώσει την παραφωνία.

Πάντως, τόσο στο Μαξίμου όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ενόχληση για τις κινήσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου τον τελευταίο καιρό, θεωρώντας ότι ορισμένες ενέργειές του έδωσαν στην Άγκυρα την αφορμή που έψαχνε να καταφύγει στην ένταση.

Διόλου τυχαίο είναι επίσης το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος κατά την διάρκεια της χθεσινής κρίσης δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, παρότι σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, μας είχε συνηθίσει σε δηλώσεις και φωτογραφίες με στολές παραλλαγής…

Κάπως έτσι, φαίνεται ότι το τιμόνι των χειρισμών ανέλαβε το Μαξίμου, με στόχο να αποκλιμακώσει την ένταση και να αποδείξει για άλλη μια φορά, ότι η χώρα μας αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και… σοβαρότητας στην περιοχή. Και πιθανά τα κατάφερε χωρίς απώλειες.

 

Social Media
read-it
By read-it Φεβρουάριος 14, 2018 14:07
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ