Στις αγορές η Ελλάδα με 7ετές ομόλογο σύμφωνα με το Reuters

read-it
By read-it Φεβρουάριος 8, 2018 11:42

Στις αγορές η Ελλάδα με 7ετές ομόλογο σύμφωνα με το Reuters

Προχωρά κανονικά η έκδοση του νέου επταετούς ομολόγου που αναμενόταν να γίνει αρχικά τη Δευτέρα, καθώς άνοιξε το βιβλίο προσφορών με την «καθοδήγηση» (guidance) να διαμορφώνεται σύμφωνα με το Reuters στο 3,75%.

Μπορεί το sell off στις διεθνείς αγορές να προκάλεσε αυτή τη μικρή καθυστέρηση που κρίθηκε αναγκαία για να εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα, ωστόσο, η χθεσινή δήλωση ενός από τους αναδόχους (Barclays, BNP Paribas, Citigroup, JP Morgan και Nomura), ότι περίμεναν την Τετάρτη για να διαπιστώσουν αν θα ηρεμήσει το κλίμα στις αγορές και ότι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν το μάρκετινγκ της έκδοσης την Πέμπτη, αναλόγως του τι θα συμβεί και στη Wall Street, επιβεβαιώθηκε.

Γνωστός τραπεζίτης δήλωσε ότι η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα για την έξοδο στις αγορές: «Το παράθυρο είναι ανοιχτό καθώς δεν αναμένονται και σημαντικές μακροοικονομικές ανακοινώσεις», σημείωσε. «Ο EFSF (σ.σ. ο οποίος είδε προσφορές άνω των 14 δισ. για έκδοση 3 δισ. ευρώ) έδειξε ότι δεν υπάρχει έντονη διάχυση από τις μετοχές στα προϊόντα σταθερού εισοδήματος».

Social Media
read-it
By read-it Φεβρουάριος 8, 2018 11:42
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ